Mettes sunde knækbrød
I får lige en opskrift på nogle knækbrød, jeg fik på Kolding Designskole i fredags – og som jeg efterfølgende har lavet. De er bare MUMS …
 
 
Sunde knækbrød
 
Hjemmelavet knækbrød til ulvetimen eller efter træning.
Perfekte til at tage med på tur. Og børnene ... de elsker dem!
 
  • 1 dl. Sesamfrø
  • 1 dl. Hørfrø
  • 1 dl. Græskarkerner
  • 1 dl. Solsikkefrø
  • 1 dl. Havregryn eller speltflager
  • 1 ¼ dl. Olie (brug gerne en koldpresset olivenolie)
  • 2 dl. vand
  • 3 ½ dl. Mel (gerne spelt)
  • 1-1½ tsk. salt
  • 1 tsk. Bagepulver
 
Det hele røres sammen og udrulles mellem to ark bagepapir.
Tag det øverste stykke bagepapir af og skær dejen i skær dejen i firkanter med en dejskaber eller spartel. Lad dejen ligge på pladen.
 
Drys lidt sesamfrø over.
 
Bages ved ca. 20 min ved 190-200 grader.
 
Køl knækbrød lidt af, inden du deler dem.
 
Der bliver to plader af denne portion.

God fornøjelse :-) Mette Løvbom


 .
Karens Kransekage fra Nytårsløbet
Kissers Müsliboller fra Nytårsløbet
Mettes sunde knækbrød