|
I får lige en opskrift på nogle knækbrød, jeg fik på Kolding Designskole i fredags – og som jeg efterfølgende har lavet. De er bare MUMS …
Sunde knækbrød
Hjemmelavet knækbrød til ulvetimen eller efter træning.
Perfekte til at tage med på tur. Og børnene ... de elsker dem!
- 1 dl. Sesamfrø
- 1 dl. Hørfrø
- 1 dl. Græskarkerner
- 1 dl. Solsikkefrø
- 1 dl. Havregryn eller speltflager
- 1 ¼ dl. Olie (brug gerne en koldpresset olivenolie)
- 2 dl. vand
- 3 ½ dl. Mel (gerne spelt)
- 1-1½ tsk. salt
- 1 tsk. Bagepulver
Det hele røres sammen og udrulles mellem to ark bagepapir.
Tag det øverste stykke bagepapir af og skær dejen i skær dejen i firkanter med en dejskaber eller spartel. Lad dejen ligge på pladen.
Drys lidt sesamfrø over.
Bages ved ca. 20 min ved 190-200 grader.
Køl knækbrød lidt af, inden du deler dem.
Der bliver to plader af denne portion.
God fornøjelse :-) Mette Løvbom

. |
| |